Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відбудеться АртПлатформа «Грані Жіночності

4 березня у Ніжині відбудеться АртПлатформа «Грані Жіночності» в рамках Всеукраїнського соціального проекту комунікативного жіночого простору «Woman today in Ukraine»


4 березня у Ніжині відбудеться АртПлатформа «Грані Жіночності» в рамках Всеукраїнського соціального проекту комунікативного жіночого простору «Woman today in Ukraine».

Організатори заходу ГО «АртМодельСтудія».

АртПлатформа, АртМодельСтудія



В умовах глобальної трансформації сучасного громадянського суспільства у напрямку посилення можливостей жінки в Україні це необхідний та унікальний захід, який допоможе жінкам України адаптуватись до гендерних змін у сучасному суспільстві.

У проекті візьмуть участь жінки-лідери, жінки-творчі особистості, жінки-політики, економісти, жінки, що змогли себе реалізувати в різних сферах суспільного життя, спільнота однодумців, які мають спільні підходи до втілення ідеї гендерної рівності та самореалізації творчої складової, нових підходів до саморозвитку та самовдосконалення.
Формат заходу - низка навчально-культурних мистецьких заходів, що об’єднанні однією темою і відповідають на нагальні питання сучасних активних та ініціативних жінок, що прагнуть реалізувати своє бачення суспільства, в якому роль жінок буде помітна на всіх рівнях та в усіх сферах.

Проект АртПлатформа «Грані жіночності» покликаний реалізувати творчий потенціал жінки, презентувати свої таланти, уміння і навички, демонстрації власних напрацювань, отриманні можливості для реалізації своєї творчості.

Напрями роботи:

1. Творчі презентації «Доньки-матері», «Матусі і синочки».
2. Демонстрація одягу ніжинських дизайнерів «Модний стиль» Інни Котюх та «Палітра мрій» Євгенії Липовецької, представлені жінками Ніжина.
3. Фотопроект «Інша «Я».
4. Відкриття І креативного фестивалю дитячої моди «Намисто».
5. Благодійний аукціон «Допоможемо разом».
6. Творча презентація автентичного одягу «Моє Полісся», в якій беруть участь відомі жінки Ніжина та Чернігівщини.
7. Вітання від спікерів та гостей заходу, творчі виступи.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: