Завантаження ...
banner
banner

Дитячий табір у Вертіївці закрили до 2020 року

Сьогодні, 1 березня на сесії Ніжинської міської ради було прийнято рішення “Про припинення діяльності Позаміського закладу оздоровленя та відпочинку імені Якова Батюка”

Позаміський заклад оздоровлення, закриття, реконструкція

Сьогодні, 1 березня на сесії Ніжинської міської ради було прийнято рішення “Про припинення діяльності Позаміського закладу оздоровленя та відпочинку імені Якова Батюка”.

З урахуванням того, що приміщення і будівлі Позаміського закладу оздоровлення та відпочинку імені Якова Батюка експлуатуються з 1963 року, є нагальна потреба у проведенні реконструкції приміщень, будівель та інженерно-технічних мереж закладу.

Будиночки щитові, дерев’яні, вичерпали експлуатаційні можливості; опалення відсутнє, що негативно вплинуло на їх стан. А саме: покрівля і стропильна система дахів потребує оновлення, стіни деформувались, стельові балки прогнулись, ганки з верандами відділились від будиночків, столярні вироби потребують заміни, внутрішнє оздоблення потребує повного оновлення.

Програма реконструкції передбачає впродовж 2018-2020 років здійснити комплекс заходів щодо створення сучасних умов для належної організації оздоровлення і відпочинку дітей, шляхом забезпечення відповідних умов функціонування Позаміського закладу оздоровлення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: