Завантаження ...
banner

У Ніжинському районі для сироти придбали житло

За рахунок співфінансування районна державна адміністрація придбала житло для молодої дівчини з числа дітей-сиріт Тетяни Алєксєєвої у селі Липів Ріг

Липів Ріг, Тетяна Алєксєєва, сирота, житло

Ще у грудні минулого року за рахунок співфінансування районного бюджету (40 тис.грн.) та бюджету Липіврізької сільської ради (10 тис.грн.) районна державна адміністрація придбала житло для молодої дівчини з числа дітей-сиріт Тетяни Алєксєєвої у селі Липів Ріг.

28 лютого голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин вручив їй документи та ключі від будинку, а також одноразову грошову допомогу по досягненню 18 років.

Дівчина родом із села Липів Ріг. До повноліття вона перебувала на первинному обліку в службі у справах дітей райдержадміністрації і виховувалась в інтернаті. Та у грудні 2017 року Тетяні виповнилось 18 років. І попереду на неї чекає самостійне доросле життя. Зараз вона навчається у Сновському вищому професійному училищі лісового господарства. А по завершенню навчання відтепер Тетяні є куди повертатися, та де будувати свою власну сім’ю.

З такою важливою у житті Тетяни подією її привітали, крім голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина, заступник голови Оксана Мелашенко, начальник служби у справах дітей Олег Жадько та начальник відділу освіти райдержадміністрації Леся Лозова. Посадовці побажали дівчині родинного тепла, щастя і щедрої долі. Та пообіцяли й на майбутнє свою підтримку і допомогу.


Липів Ріг, Тетяна Алєксєєва, сирота, житло

Липів Ріг, Тетяна Алєксєєва, сирота, житло

Липів Ріг, Тетяна Алєксєєва, сирота, житло

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: