Завантаження ...
banner
banner

Катерина Васечко презентувала виставку авторських ляльок

Фото.
5 березня в художньому відділі Ніжинського краєзнавчого музею стартувала третя виставка авторських ляльок Катерини Васечко «В душі весна». Дивовижні, яскраві, «живі» ляльки

ляльки, виставка, майстриня,

Вчора, 5 березня в художньому відділі Ніжинського краєзнавчого музею стартувала третя виставка  авторських ляльок Катерини Васечко «В душі весна».

Молода дівчина створює дивовижні, яскраві, «живі» ляльки, котрі нікого не залишать байдужими.

Катерина займається виготовленням ляльок близько восьми років. Брала участь в українських та міжнародних виставках. За ініціативи Василя Швеця та підтримки голови районної ради Олега Бузуна була видана книга-посібник з роботами Катерини Васечко, за допомогою якої учні можуть вчитись створювати шедеври.

Привітати майстриню завітали заступник начальника управління культури і туризму Ніжинської міської ради Антоніна Купрій, голова Ніжинської районної ради Олег Бузун, працівники музею, колеги, працівники та вихованці дошкільного навчального закладу №2, друзі та прихильники робіт Катерини.

«В кожної людини в душі живе дитина. Просто не всі це показують. Більшість людей, котрі купують мої роботи, купують їх для себе, насправді охочих придбати ляльку для дитини дуже мало. Я  хочу щоб кожен не боявся відкривати в собі цю дитину та радіти прекрасному», - говорить юна майстриня.

Ніжинський краєзнавчий музей запрошує всіх бажаючих відвідати чудову виставку ніжинської майстрині.



ляльки, виставка, майстриня,

ляльки, виставка, майстриня,

ляльки, виставка, майстриня,

ляльки, виставка, майстриня,

ляльки, виставка, майстриня,

ляльки, виставка, майстриня,























































































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: