Завантаження ...
banner
banner

Учениця 10 класу Наталія Півень «Кандидат у майстри спорту України»

З 1 по 4 березня в місті Решетилівка Полтавської області проходив відкритий Кубок Полтавської області (Кубок України з пішохідного туризму у приміщенні серед юнаків по лінії освіти)

пішохідний туризм, змагання

З 1 по 4 березня в місті Решетилівка Полтавської області проходив відкритий Кубок Полтавської області (Кубок України з пішохідного туризму у приміщенні серед юнаків по лінії освіти).

Змагання проходили у двох вікових групах: старша (учасники 2001-2003 року народження) та молодша ( 2003-2006 року народження). У змаганнях взяли участь 12 команд в старшій віковій групі та 19 команд у молодшій віковій групі з 11 регіонів України (місто Київ, Полтавська, Донецька Дніпропетровська, Вінницька, Миколаївська, Тернопільська, Чернігівська, Харківська, Херсонська та Львівська області).

Змагання проходили на двох дистанціях – особисто-командна та командна "Смуги перешкод".

Чернігівщину представляло три команди: дві в молодшій групі – «Норд» Центру ТОВРДМ з Чернігова та "Талалаївський ЦДЮТ", в старшій групі – збірна Чернігівської областіі, в якій були спорсмени з Варви, Новгород-Сіверського та Ніжина (Наталія Півень).

Збірна Чернігівської області була першою на обох дистанціях та заслужено завоювала золоті нагороди в загальному заліку.

В особистому заліку Наталія Півень, представниця Ніжина, посіла 1 місце, Олена Бєлікова (Варва) – 3 місце серед дівчат, Олександр Кузьменко  (Варва) – 2 місце серед хлопців.

До речі Наталія Півень здобувши перемогу на особисто-командній дистанції та у складі команди на командній дистанції «Смуга перешкод» виконала норматив кандидата у майстри спорту і стала першою і наймолодшою (учениця 10 класу Гімназії №3) представницею жіноцтва Ніжина, кому буде присвоєно спортивний розряд зі спортивного туризму «Кандидат у майстри спорту України».

В молодшій групі на особисто-командній дистанції «Смуга перешкод» команда «Норд» Чернігіського Центру ТОВРДМ посіла 5 місце, «Талалаївський ЦДЮТ» - 14 місце, на командній дистанції «Смуга перешкод», «Норд» став 10, а «Талалаївський ЦДЮТ» - 1.

В загальному заліку у молодшій віковій групі команда «Талалаївський ЦДЮТ» посіла 7 місце, «Норд» - 8 місце.

Методист Центру ТКУМ, Голова ГО Турклуб «РАНДЕВУ» Олександр Ровенчин 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: