Завантаження ...
banner
banner

Як ніжинці святкували 8 березня: кримінальна статистика

На оперативній нараді начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко доповіла ситуацію з дотримання правопорядку в місті за останній тиждень

нарада, кримінал, наркотики, шахрайство

Сьогодні, 12 березня на оперативній нараді при міському голові, начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко доповіла ситуацію з дотримання правопорядку в місті за останній тиждень.

За період з 3 по 9 березня Ніжинським відділом поліції забезпечено оперативне реагування на 245 заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інші події.

Заяв кримінального провадження 21. Працівниками поліції складено 113 адміністративних матеріалів, у 53 випадках накладено штрафи на загальну суму 13 430 грн, на даний час вже добровільно сплачено майже 1000 грн. 18 адміністративних протоколів передано на розгляд до інших органів.

По лінії нагляду за безпекою дорожнього руху відмічено 63 порушення допущені з боку водіїв, 6 з низ керували транспортним засобами в стані алкогольного сп’яніння, 7 водіїв керували транспортними засобами не маючи з собою відповідних документів. З вини водіїв допущено 4 ДТП, без потерпілих осіб.

На минулому тижні зафіксовано 4 випадки вчинення насильства в сім’ї. Якщо говорити про кримінальні правопорушення найбільше вчинено крадіжок, 9 кримінальних провождень розпочато за даним фактом, 2 факти спричинення тілесних ушкоджень легкого ступеню тяжкості.

Зафіксовано 4 випадки зберігання наркотичних засобів, без мети збуту. Останнім часом наркотичні засоби вилучаються в місцях, де ніхто не очікував їх знайти. Під час проведення слідчих дій  за фактом крадіжки у одного із підозрюваних вдома знайшли близько 10 гр канабісу. На посту Вертіївка було зупинено автомобіль, для перевірки документів, працівники поліції відмітили у водія стан надзвичайно близький до стану наркотичного сп’яніння. Під час перевірки автомобіля було знайдено 4 пакетики з порошкоподібною речовиною, схожою на метадон.

Особливу увагу Інна Іванівна загострила на шахрайстві в інтернеті. Продовжують мати місце випадки коли покупців обдурюють в інтернет-магазинах. Покупці перераховують гроші на рахунок нібито продавця, потім втрачають з ним зв’язок.

Ніжинська поліція вкотре закликає громадян бути уважними, не перераховувати всю суму за товар відразу, є таке поняття як передоплата, але вона не може бути стовідсотковою, це майже завжди перша ознака обману.

Читайте також:  Молоді «працівниці» пенсійного фонду розвели 81-річного ніжинця на 100 тисяч

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: