Завантаження ...
banner
banner

Жителі Фрунзівки незадоволені роботою нових водіїв

На засіданні комісії з майнових та житлово-комунальних питань, знову піднімали питання неналежного надання послуг перевізником. Цього разу увагу членів комісії привернули маршрути №1 та №2

перевізник, маршрут №1 та №2, скарги, графік

І знову проблема з перевізником. Вчора, 14 березня на засіданні комісії з майнових та житлово-комунальних питань, знову піднімали питання неналежного надання послуг перевізником. Цього разу увагу членів комісії привернули маршрути №1 та №2.

Секретар комісії Вікторія Паскевич від імені мешканців мікрорайону Ветхе звернулася до начальника транспортного відділу Віктора Карпенко із проханням повернути назад водіїв, що перевозили пасажирів по маршрутах №1 та №2.

Справа в тому, що після розірвання договору з перевізником ТОВ "ГраАпь" (маршут №11, 12, 13), послуги по перевезенню на одному із даних маршрутів надає перевізник, що обслуговує маршрути № 1 та 2.

Вікторія Григорівна зауважила, що йдуть скарги від мешканців цих районів, водії неналежно виконують свої обов’язки, порушують графіки, не встигають видавати квитки.

Специфіка роботи даного маршруту в тому, що у водіїв немає вільного часу, вони йдуть по колу згідно графіку. Якщо раніше у випадку якоїсь проблеми чи затримки водії робили заміну то зараз ні.

Як пояснюють самі водії, які наразі виконують перевезення по даних маршрутах, така проблема виникає через те, що вони між собою не знайомі, і не можуть вчасно забезпечити заміну транспорту на маршруті.

“Недоцільно було кидати водіїв на інший маршрут, і тим і іншим водіям це новий маршрут, його необхідно освоювати, - обурюється депутат - до нас уже приходили люди з 11 та 12 маршруту прийде час і до нас прийдуть люди з 1 та 2 маршруту, тому що там безлад”.

Віктор Карпенко, начальник транспортного відділу Ніжина зауважив, що перевізник сам вирішує на якому із маршрутів той чи інший водій працюватиме, проте наголосив на тому, що про ситуацію повідомить перевізнику задля усунення негараздів, що виникають по даних маршрутах.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: