Завантаження ...
banner
banner

У сквері Гоголя хочуть встановити меморіальну дошку Василю Тарновському

Сьогодні на засіданні оргкомітету з питань святкування дня міста Геннадій Дудченко виніс провозицію включити у план заходів святуквання дня міста ще одине дійство, відкриття меморіальної дошки Василю Тарновському

день міста, Василь Тарновський, відкриття меморіальної дошки

Сьогодні, 16 березня на засіданні оргкомітету з питань святкування дня міста депутат міської ради Геннадій Дудченко виніс провозицію включити у план заходів святуквання дня міста ще одине дійство, відкриття меморіальної дошки Василю Тарновському.

Геннадій Миколайович запропонував відкрити при вході у парк Гоголя, дошку присвячену Василю Васильйовичу.

Справа в тому, що 1 квітня день народження Василя Тарновського - відомого українського громадського діяча. Він безпосередньо пов’язаний з містом Ніжином, неодноразова займав посаду маршала або ж предводителя ніжинського дворянства.

За його ініціативи та фінансової підтримки було відкрито сквер Гоголя. З пустиря він був перетворений в парк, яким ми його знаємо сьогодні. Василь Васильович викупив частину території, закупив насадження.

Заступник міського голови, Ігор Алексєєнко підтримав дану пропозицію і наголосив, що сквер Гоголя це одна із візитних карток нашого міста. Василь Тарновський однозначно заслуговує на шану. Це людина яка змогла залишити за собою пам’ять.

Пропонуємо до вашої уваги попередньо оприлюднений план святкування дня міста.

Читайте також:
Оприлюднено попередній план святкування дня міста


день міста, Василь Тарновський, відкриття меморіальної дошки
день міста, Василь Тарновський, відкриття меморіальної дошки

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: