Завантаження ...
banner

На Чернігівщині очікується погіршення погодних умов

За даними Укр гідрометцентру, внаслідок впливу двох активних південно-західних циклонів 17 березня на Чернігівщині очікуються складні погодні умови: сніг та хуртовини, на дорогах ожеледиця, зниження температури вночі та вдень до 4-10 градусів морозу

Погода, прогноз


За даними Укргідрометцентру, внаслідок впливу двох активних південно-західних циклонів 17 березня на Чернігівщині очікуються складні погодні умови: сніг та хуртовини (приріст снігового покриву 15-20 см), на дорогах ожеледиця, зниження температури вночі та вдень до 4-10 градусів морозу.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, ускладнення роботи електричних мереж, комунального господарства.

До уваги водіїв! Погіршення дорожніх умов вимагає бути уважнішими на дорозі, обмежити швидкісний режим, дотримуватися безпечної дистанції та інтервалу руху, правил маневрування, аби уникнути втрати керованості і небезпечного збільшення гальмівного шляху. Також слід утриматися від поїздок за умов засніженості автодоріг та ожеледиці.

За інформацією Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: