Завантаження ...
banner
banner

У Вертіївці під час сварки чоловік отримав удар ножем

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння

Прокуратура, суд, Вертіївка, кримінал


Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння  (ч. 1 ст. 121 КК України).

Слідством встановлено, що раніше не судимий мешканець с. Вертіївка, Ніжинського району, Чернігівської області, перебуваючи в будинку за місцем свого проживання, після спільного розпиття алкогольних напоїв із потерпілим, з мотивів давніх неприязних відносин, умисно наніс останньому удар ножем в область черевної порожнини. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий доставлений в реанімаційне відділення Ніжинської лікарні.

Завдяки забезпеченню належного процесуального керівництва  Ніжинської місцевої прокуратури проведено ряд скоординованих невідкладних слідчих (розшукових) дій, в результаті яких, підозрювану у вчиненні злочину особу встановлено та затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Останньому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 ст. 121 КК України.

Ухвалою слідчого судді Ніжинського міськрайонного суду підозрюваному  обрано  запобіжний захід  у  вигляді  домашнього  аресту. Досудове розслідування триває.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 121 КК України передбачає покараня у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: