Завантаження ...
banner
banner

На трасі Чернігів – Київ авто позлітали у кювет

Сьогодні, 17 березня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на трасі Київ – Чернігів водії двох легкових автомобілів не впоралися з керуванням, в результаті чого транспортні засоби з'їхали на обочину


Сьогодні, 17 березня о 08:05 до Служби порятунку "101" у Козелецькому районі надійшло повідомлення про те, що на трасі Київ – Чернігів, біля с. Озерне водії двох легкових автомобілів «Volkswagen Caddy» внаслідок складних погодних умов не впоралися з керуванням, в результаті чого транспортні засоби з'їхали на обочину та самостійно не змогли продовжувати рух. 

Рятувальники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Козелець, що прибули за викликом, за допомогою пожежно-рятувального автомобіля підвищеної прохідності та буксирувального тросу надали допомогу по вивільненню автівок. В результаті події ніхто з людей не постраждав.

Цього ж дня о 10:10 рятувальники 7-го Державного пожежно-рятувального посту м. Остер цього ж району, вивільнили зі снігового замету вантажний автомобіль.

Загалом для надання допомоги водіям від У ДСНС в області залучалось 7 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.






У ДСНС України у Чернігівській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: