Завантаження ...
banner

Ярослава Ромашова, учасника телешоу «Х-фактор» підозрюють у вбивсті діда

12 березня жителька Борзни 55-річна Людмила Дворніченко заявила, що помер її батько 82-річний Микола Дворніченко. Поліція запідозрила лихе, адже на обличчі покійника виднілися синці

Ярослав Ромашов, побиття, смерть, «Х-фактор», «Україна має талант»

12 березня жителька Борзни 55-річна Людмила Дворніченко заявила, що помер її батько 82-річний Микола Дворніченко. Поліція запідозрила лихе, адже на обличчі покійника виднілися синці. Відвезли до моргу. Зробили розтин. Експертиза показала, що причина смерті — набряк головного мозку, поєднана травма голови та грудей, перелом кісток носа та ребер.

За підозрою в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримали дідового пожильця Ярослава, бойфренда його онуки Марії.

23-річний Ярослав Ромашов з Донбасу відомий багатьом шанувальникам вокальних телешоу. Засвітився у «Караоке на Майдані», «Україна має талант». У 2015 році на «Х-факторі» співав пісню Алли Пугачової «Отдыхай». Однак судді не пропустили його далі. Як сказав про нього один із суддів Ігор Кондратюк, представляючи Ярослава, «він із категорії: «Вы ничего не понимаете».

Про Ромашова відомо, що вчився у музичній школі по класу фортепіано. Навчався у Сєвєродонецькому музичному училищі імені Сергія Прокоф’єва. На третьому курсі через військові дії на сході України перевівся до Києва в музичний інститут імені Глієра. Згодом навчався у Київському університеті імені Грінченка на кафедрі інструментального мистецтва. Вважає себе талантом. Ходив на різні кастинги і телешоу.

Марія вчиться у Київській спеціалізованій музичній школі-інтернаті імені Лисенка. Адже вона з творчої родини. Дідусь Микола Федорович — знаний у Борзні музикант. Багато років був учителем музики по класу духових інструментів. Дівчина привезла Ромашова до Борзни і познайомила з дідом. Ярослав у нього і оселяється. Десь дає рідкісні концерти. На людях і в магазинах поводить себе, як справжня зірка. Гордовитий, недооцінений. За які гроші живе, ніхто не знає. На допомогу матері своєї подруги розраховувати не доводиться. Людмила Миколаївна — інвалід-візочник. Теж добре розуміється на музиці. Свого часу викладала.

Історія зі смертю Миколая Федоровича сколихнула усю Борзну і район. Цю сім’ю добре знають. Навіть поповзли чутки, що дідуся прибили ще 8 березня, а чекали до 12-го, щоб отримати пенсію. Правда, дату настання смерті правоохоронці не називають. Одна з версій: все сталося на ґрунті неприязних відносин між пенсіонером і другом онуки.

Чи справді Ярослав Ромашов причетний до загибелі Миколи Дворніченка, має з’ясувати слідство. А поки що підозрюваний сидить у ізоляторі тимчасового тримання. За умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті, йому загрожує від 7 до 10 років ув’язнення.

Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №11 (1662), 15 березня 2018 року

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: