Завантаження ...
banner

У Чернігові 7-річний хлопчик підпалив квартиру своєї бабусі

Вчора, 19 березня, о 06:25 у Чернігові до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир п'ятиповерхового житлового будинку, що по вулиці Доценка, 4

ДСНС, пожежа

Вчора, 19 березня, о 06:25 у Чернігові до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир п'ятиповерхового житлового будинку, що по вул. Доценка, 4.

Сусіди відчули запах диму й викликали вогнеборців, а також повідомили, що в помешканні може перебувати дитина.

Оперативно на місце пригоди прибуло три відділення 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини у складі 7 чоловік особового складу на двох автоцистернах та автодрабині. Рятувальники у апаратах захисту органів дихання та зору піднялись у щільно заповнену небезпечним димом оселю, що на четвертому поверсі будинку та провели розвідку.

На щастя, 7-річний онук господарки помешкання не постраждав. Дитина встигла вчасно вибігти з квартири.

Діями вогнеборців загоряння о 06:42 було локалізовано та о 06:55 остаточно ліквідовано.

Причиною виникнення пожежі послужили дитячі пустощі з вогнем онука господарки. Залишений без належної уваги дорослих він вигадав на ліжку небезпечні ігри з сірниками. Вогнем пошкоджено меблі, побутову техніку та речі домашнього вжитку.

ДСНС, пожежа

ДСНС, пожежа

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: