Завантаження ...
banner
banner

Нові здобутки хору "Світич" на Міжнародному конкурсі

Днями в Києві відбувся Міжнародний конкурс «PREMIER», за участю дитячих, юнацьких та молодіжних творчих колективів і солістів. Понад 200 заявок надійшло до Оргкомітету конкурсу від окремих солістів та художніх колективів з України, Білорусі, Вірменії, Китаю, Польщі

 PREMIER, світич, Шумська

Днями в Києві відбувся VIIІ Міжнародний конкурс «PREMIER», за участю дитячих, юнацьких та молодіжних творчих колективів і солістів. Конкурс проводить Міжнародний благодійний фонд «Vivаt art» за сприяння Міністерства культури України та Департаменту культури КМДА у приміщенні Мистецького салону Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Понад 200 заявок надійшло до Оргкомітету конкурсу від окремих солістів та художніх колективів з України,  Білорусі, Вірменії, Китаю, Польщі.

У найпотужнішій номінації конкурсу – «Академічний вокал», в хоровій категорії «Профі», виступив Молодіжний хор «Світич» Ніжинського державного університету імені М. Гоголя.

Хор «Світич» продемонстрував високо професійний рівень сценічної та вокальної майстерності і за виконання програми творів українських композиторів отримав найвищу нагороду конкурсу – «Гран-прі» та Кубок переможця. Спеціальні дипломи вручені також і керівникам хору – заслуженим діячам мистецтв України, професорам Людмилі Шумській та Людмилі Костенко.

PREMIER, світич, Шумська


PREMIER, світич, Шумська

PREMIER, світич, Шумська

PREMIER, світич, Шумська





Фоторепортаж Валентини Ващенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: