Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському університеті відбувся профорієнтаційний захід

20 березня у Ніжинському державному університеті відбувся профорієнтаційний захід, на який були запрошені випускники одинадцятих класів ЗОШ Ніжина та Ніжинських ліцеїв

20 березня у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбувся профорієнтаційний захід, на який були запрошені випускники одинадцятих класів ЗОШ Ніжина та Ніжинських ліцеїв. Організатори заходу: соціально-гуманітарний відділ Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету Олександр Самойленко. Він зазначив, що для абітурієнтів продовження освіти у вищих навчальних закладах України – це та платформа, на якій буде базуватися все подальше життя. Олександр Григорович повідомив, що Ніжинському державному університету більше 200 років безперервного розвитку, і диплом університету визнається в світі.

У ході спілкування з майбутніми студентами декани факультетів ознайомили присутніх з особливостями вступної кампанії 2018 року, сучасними професіями навколишнього ділового світу, розповіли про студентське життя нашого вишу та перспективи, які відкриває перед студентами наш ВНЗ.

Провідний фахівець соціально-гуманітарного відділу Сергій Іванюк розповів присутнім про культурно-масові заходи, які відбуваються в університеті протягом поточного навчального року.

Концертна програма складалась з хореографічних та вокальних номерів, а також виступу КВН - команди «Дуракам закон не писан», де панувала атмосфера творчості, а відчуття свята не залишало ні виконавців, ні вдячних слухачів.



























































Валентина Ващенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: