Завантаження ...
banner
banner

Підтоплені вулиці будуть контролювати

22 березня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада з керівниками підприємств та установ міста

вулиця, комунальні підприємства, нарада, контроль

22 березня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада  з керівниками  підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством, під керівництвом міського голови Анатолія Лінника

На початку наради розглянули проблемні питання попередніх нарад. Серед них: покладання холодного асфальту, готовність до «ямкового» ремонту доріг, заміна сюжетів на сіті-лайтах, звернення громадян міста та інше. Як зазначив міський голова, сіті-лайти повинні містити інформацію стосовно прибирання міста, нести роз’яснювальну інформацію для населення.

На минулій нараді  начальник сектора з питань кадрової політики відділу юридично-кадрового забезпечення Ольга Чепуль повідомила щодо правильного заповнення електронних декларацій та необхідності це зробити до 31 березня включно. Сьогодні Анатолій Валерійович ще раз звернув на це увагу і зауважив на  відповідальному ставленні і вчасному поданні декларацій.

Ще одна ситуація, яка склалася цьогоріч, це підтоплення доріг та деяких мікрорайонів. Тому міський голова надав протокольне доручення щоденного ранкового контролю проблемних вулиць та вчасного уживання необхідних заходів, що дасть змогу забезпечити безпеку руху на дорогах та сприяєтиме збереженню асфальтового покриття.

Вже з 26 березня розпочнеться проведення заходів з озеленення, благоустрою та санітарного очищення території міста Ніжина. Всі керівники підприємств, установ та організацій, розташованих на території міста, розробили свої плани заходів щодо проведення місячника з озеленення, благоустрою та санітарного очищення закріплених за ними об’єктів благоустрою та прилеглих до них територій та готові до виконання робіт.


вулиця, комунальні підприємства, нарада, контроль

вулиця, комунальні підприємства, нарада, контроль

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: