Завантаження ...
banner
banner

У ДНЗ №13 "Берізка" панують принципи Добра, Краси та Любові

22 березня дружній педагогічний колектив ДНЗ № 13 «Берізка» на чолі з завідуючою Наталією Примушко зустрічав гостей

22 березня дружній педагогічний колектив ДНЗ № 13 "Берізка" на чолі з завідуючою Наталією Примушко зустрічав гостей. У теплій та затишній по–весняному світлиці на семінар під назвою "Мистецтво зіткане з любові" зібралися шановані колеги: начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський, методист методичного кабінету Людмила Василевська, завідуючі та методисти дитячих садочків міста Ніжина, голова батьківського комітету Володимир Леонтьев.

"У садочку ДНЗ №13 "Берізка" завжди є що і послухати, і побачити, і головне є чому повчитися. Даний навчальний заклад завжди був, і є, полігоном для дуже цікавих творчих ідей та інновацій. Педагогічний колектив садочку надзвичайно креативний. Педагоги 13-го дошкільного навчального закладу працюють задля того, щоб їхні вихованці були всебічно розвинутими. Саме тут розкриваються та зароджуються нові таланти за успіхи яких ми радіємо на рівні міста", - підкреслив на початку заходу Станіслав Крапив'янський.

Головна мета педагогічного колективу садочку, батьківської родини - виховання культурної, творчої особистості малого українця, здатного сприймати, цінувати, втілювати в життя принцип Добра, Краси, Любові. Під час семінару педагоги з радістю поділилися творчими здобутками та ідеями.

Відбулися: відеопрезентація з досвіду роботи закладу, обмін інформацією, вправа "Гніздечка ідей", тренінг з елементами Квест-гри, артерапевтична вправа "Входження в картину" інше.
























































































Тетяна Марченко для Ніжинської міської газети "Вісті"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: