Завантаження ...
banner
banner

Добрі справи слід робити не для слави, добрі справи слід робити від душі

Канікули щойно розпочались, а учні ЗОШ №14 не сидять склавши руки. Члени волонтерського загону «Сердюки», відвідали вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей

Канікули щойно розпочались, а учні ЗОШ №14 не сидять склавши руки. Окрім відвідування  консультацій вчителів-предметників, розвивають свої таланти та дарують радість тим, хто цього потребує.

Так члени волонтерського загону «Сердюки», керуючись девізом  «Добрі справи слід робити не для слави, добрі справи слід робити від душі», вже вкотре відвідали вихованців центру  соціально-психологічної реабілітації дітей.

Цього разу до їхньої уваги  було представлено інсценізацію поеми Тараса Шевченка «Наймичка». На сцені вирували справжні, щирі емоції, які викликали сльози та переживання у глядачів.

Є безліч способів допомоги дітям, які потрапили в складну життєву ситуацію, іноді навіть таких, що не потребують грошей зовсім. Спілкування з дитиною вимагає скоріше не  матеріальних витрат, а душевного тепла, любові, бажання приділити увагу саме цій дитині.









Приходько А.М.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: