Завантаження ...
banner
banner

Готуйтеся повіряти лічильники на холодну воду. За свої гроші

КП «НУВКГ» повідомляє, що в діючих тарифах на послуги водопостачання та водовідведення не враховані витрати на періодичну повірку квартирних засобів обліку холодної води

Вартість, витрати, водопостачання, повірка

Комунальне підприємство «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» повідомляє, що відповідно до Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» який набрав чинності з 2 серпня 2017р. тарифах на послуги  водопостачання та водовідведення не враховані витрати на періодичну повірку квартирних засобів обліку холодної води.

Тому всі роботи, пов’язані з повіркою лічильників повинні здійснювати користувачі послуги з холодного водопостачання за власний рахунок за допомогою водоканалу або у будь-якій іншій акредитованій лабораторії.

Звертаємо Вашу увагу на те, що проводити нарахування по показах неповірених лічильників чинним законодавством заборонено.

Процес повірки буде проходити поступово, окремо по кожному мікрорайону міста. Інформація про час — буде розміщуватися на дошках оголошення  будинків. Отже, просимо спостерігати за появою об’яв та  відслідковувати дату повірки квартирних лічильників і вчасно її забезпечувати.

Також повідомляємо, що механічні засоби обліку мають свої ресурси експлуатації. Тобто, за впливом часу і значного терміну роботи є ймовірність, що такі лічильники  можуть виявитись не придатними для подальшої роботи.

Отже, Вам, як власникам приладів обліку, необхідно зважити на цей факт і прийняти оптимальне рішення щодо подальших дій: здійснення повірки або його заміни на новий лічильник. У випадку заміни лічильника Вам необхідно замовити роботи по його розпломбуванню та опломбуванню нового приладу обліку.

Демонтаж та монтаж лічильника можна зробити самостійно ( після розпломбування)  або за допомогою майстрів підприємства .

Якщо ви не користуєтесь холодною водою за умови опломбування крану на системі централізованого водопостачання повірку приладу обліку холодної води здійснювати не потрібно.

 Вартість надання послуг КП «НУВКГ»

Розпломбування 1 лічильник - 20,15; 2 лічильника - 25,00            

Демонтаж 1 лічильник - 42,50; 2 лічильника - 85,00   

Монтаж 1 лічильник - 45,60; 2 лічильника - 91,20   

Опломбування 1 лічильник - 27,00; 2 лічильника - 38,50   

Повірка 1 лічильник - 70,00; 2 лічильника - 140,00

Заяви на розпломбування та опломбування, демонтажу, монтажу, повірки лічильників приймає абонентський відділ КП «НУВКГ», розташований за адресою вул. Козача,  5. Довідки можна отримати за телефонами: 25176, 23486.

Важливо, що міжповірочний інтервал для лічильників складає 4 роки. 

Адміністрація КП «НУВКГ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: