Завантаження ...
banner
banner

Медичний конфлікт: чернігівці проти клініки для людей з ВІЛ. Відео

Чернігівці повстають проти відкритя медичної клініки, яку відкриває всеукраїнська благодійна організація людей, що живуть в ВІЛ

ВІЛ, клініка, дитячий садок, конфлікт

Чернігівці повстають проти відкритя медичної клініки, яку відкриває всеукраїнська благодійна організація людей, що живуть в ВІЛ.

Сучасна клініка має відкритися за кілька метрів від дитячого садочку та житлового будинку. В колишньому приміщенні аптеки. Її начебто закрили на ремонт.

Мешканці мікрорайону та батьки малечі, яка ходить в садочок по сусідству запросили до діалогу голову Чернігівського обласного відділення мережі ЛЖВ. Та попросилиїї перемістити таку медичну установу за місто.

Увесь спектр медичних послуг у цьому приміщення планує відкрити благодійна організація «всеукраїнська мережа ЛЖВ». Переконують мають ліцензію на такі послуги а від так відмовляти людям із наркотичною та алкозалежностями,а ще Віл позитивним не збираються. Адже це суперечить закону.

Однак, мешканці мікрорайону категорично проти такого сусідства.

Втім керівниця благодійної організації переконує, що нині в області офіційно зареєстровано понад 5 тисяч віл-позитивних людей. Відмовити їм у косметологічних та медичних послугах не можна, згідно із законом.





Високий Вал

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: