Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському медичному коледжі відбувся конкурс «Кращий за фахом»

Вже традиційно, багато років поспіль у Ніжинському медичному коледжі відбувається конкурс професійної майстерності серед студентів випускних груп спеціалізації Сестринська справа

Медичний коледж


Вже традиційно, багато років поспіль у Ніжинському медичному коледжі відбувається конкурс професійної майстерності серед студентів випускних груп спеціалізації Сестринська справа.

Ця подія завжди хвилює і викладачів, і студентів. Свої знання, вміння і навички демонструють конкурсанти із дисциплін «Медсестринство в педіатрії», «Медсестринство в хірургії», «Медсестринство в терапії».

Участь у такому заході надзвичайно престижна, бо його переможниця відстоюватиме честь коледжу на ІІ етапі обласного конкурсу «Краща за фахом» серед студентів чотирьох медичних освітніх закладів області.
Прискіпливе журі у складі директора – Дуднік С.О., його заступника з навчально-виробничої роботи – Слюсарчук Т.Ю., викладачів клінічних дисциплін – Шлаган Л.А., Шевлюга Н.І., Холоденко Н.П., Телефус Н.В., відзначило гарну підготовку учасниць, а ними стали Баран Аліна, Голич Тетяна, Стовбур Сніжана.

Конкурс відбувався у два етапи: теоретична частина (у формі тестування) та практична частина – демонстрація практичних навичок і вмінь з клінічних дисциплін.

Актова зала медичного коледжу на декілька годин перетворилася на справжній маніпуляційний кабінет, у якому конкурсантки почували себе досить впевнено.

Перемогу здобула студентка 4 курсу спеціалізації Сестринська справа - Голич Тетяна, яка відмінно впоралася із запропонованими завданнями: введення медичних лікарських препаратів, накладання пов’язок, складання хірургічного інструментарію.

Дійсно, виховується і навчається достойна зміна у практичну медицину!

Медичний коледж

Медичний коледж

Медичний коледж

Медичний коледж

Медичний коледж



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: