Завантаження ...
banner
banner

А урни продовжують нищити…

Нещодавно вандалами було пошкоджено 3 нових урни в абсолютно різних районах Ніжина. Нападів злочинців зазнали урни встановлені по вулицям Редькінська (перехрестя з вулицею Московська), Незалежності та Шевченка (на бульварі)

Урни, КВ ВУКГ


Нещодавно вандалами було пошкоджено 3 нових урни в абсолютно  різних районах Ніжина. Нападів злочинців зазнали урни встановлені по вулицям Редькінська (перехрестя з вулицею Московська), Незалежності та  Шевченка (на бульварі).

Ці урни, як і багато інших, були виготовлені з металу, пофарбовані та встановлені працівниками КП «ВУКГ». Зроблена гарна справа заради покращення благоустрою міста, а в подяку… маємо те, що маємо.

Комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства»» жорстоко засуджує дії такого характеру, які спрямовані  проти кожного мешканця міста.

Також ці злочини стосуються і гостей, що досить часто приїздять до Ніжина  з різних куточків світу. Милуючись краєвидами та історичними пам’ятками міста, мимоволі погляд падає на розбиті ліхтарі, зруйновані урни, понівечені та обгорілі майданчики для збору ТПВ, зухвало пошкоджений пам’ятний знак «Я люблю Ніжин» та голий постамент від вкраденого пам’ятника Бернесу, і цей список злочинів постійно поновлюється.

Чого тільки вартий новий біотуалет, вкрадений безпосередньо перед святкуванням одного з головних свят міста – Покровського ярмарку. Гості (особливо іноземці) бувають просто шоковані таким ставленням до свого рідного міста та до всіх мешканців окремими особами.


Залишається сподіватись на краще та на дії місцевих правоохоронних органів, кредо яких – охорона громадського порядку і боротьба з правопорушеннями (в тому числі зі злочинністю).

Урни, КВ ВУКГ















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: