Завантаження ...
banner
banner

Прилучанин торгував амфетаміном та марихуаною

Кримінальна поліція Прилуцького відділу спільно з колегами з управління карного розшуку ГУНП викрили прилучанина, який збував наркозалежним канабіс і амфетамін

Канабіс, амфетамін, наркотики


Кримінальна поліція Прилуцького відділу спільно з колегами з управління карного розшуку ГУНП викрили прилучанина, який збував наркозалежним канабіс і амфетамін.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Чернігівської області, передає Високий Вал.

Після отримання звернення жителів одного з будинків у Прилуках, що їх сусід регулярно приймає у себе наркозалежних громадян і ймовірно продає їм психотропні речовини. Поліція перевірила інформацію і вона знайшла своє підтвердження.

Як розповів виконуючий обов’язки начальника Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Олександр Яцик, місцеві оперативники разом із колегами з управління карного розшуку ГУНП провели комплекс заходів, в ході яких задокументували протиправну діяльність чолов’яги.

 

Під час чергового збуту наркозалежним амфетаміну і марихуани оперативники затримали наркозбувальника. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Прилуцьким міжрайонним судом чоловікові обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: