Завантаження ...
banner
banner

За жорстоке вбивство літньої жінки чоловіка засуджено на 12 років

Збив з ніг, наніс численні удари в життєво важливі органи похилої людини, декілька разів стрибнув двома ногами на груди та живіт, а також завдав ударів дерев’яною табуреткою по голові потерпілій

убивство, літня жінка, засуджено, злочин

За принципової позиції прокуратури вироком Прилуцького міськрайонного суду місцевого жителя визнано винуватим у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів), ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

У судовому засіданні прокурором доведено, що у травні 2016 року обвинувачений, знаходячись у стані сильного алкогольного сп’яніння, прийшов у нічний час із співмешканкою до місця спільного проживання у місті Ічня.

У ході сварки з бабусею співмешканки на ґрунті особистої неприязні, вчинив словесний конфлікт, у ході якого, збивши з ніг, наніс численні удари в життєво важливі органи похилої людини, декілька разів стрибнув двома ногами на груди та живіт, а також завдав ударів дерев’яною табуреткою по голові потерпілій.

Від отриманих тілесних пошкоджень літня жінка померла, співмешканка отримала легкі тілесні ушкодження.

Наступного ранку з метою приховування слідів умисного вбивства підозрюваний знищив труп шляхом спалювання у вогні за місцем проживання. Залишки кісток після подрібнення було перекопано з ґрунтом на присадибній ділянці.

Врахувавши позицію прокурора щодо суспільної небезпеки злочину, виявлення наркотичних засобів за місцем проживання, вчинення правопорушення стосовно особи похилого віку, обвинуваченому суд остаточно призначив покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: