Завантаження ...
banner
banner

Хто хоче служити в поліції

До уваги бажаючих служити в поліції. З 13 квітня по 27 квітня за адресою: місто Чернігів, вулиця Шевченка, 116-А оголошується набір кандидатів на службу в поліцію на зайняття вакантних посад сержантського складу до підрозділів Головного управління Національної поліції в Чернігівській області


До уваги бажаючих служити в поліції!

З 13 квітня по 27 квітня за адресою: місто Чернігів, вулиця Шевченка, 116-А оголошується набір кандидатів на службу в поліцію на зайняття вакантних посад  сержантського складу ( поліцейський СРПП) до підрозділів Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, з них: на 2 вакантні посади поліцейський Ніжинського ВП ГУНП.

Загальні вимоги до кандидатів: 

•   громадянство України;
•   вік від 18 років;
•   вільне володіння українською мовою;
•   повна загальна середня освіта;
•  знання основ правознавства, Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію», Законів України «Про запобігання корупції».

З більш детальною інформацією щодо вимог до кандидатів можна ознайомитися, перейшовши за посиланням на офіційному сайті Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та в Ніжинському відділі поліції ГУНП за адресою: м. Ніжин вулиця Московська, 22-А сектор кадрового забезпечення, кабінет 305.

Ніжинський відділ поліції ГУНП в Чернігівській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: