Завантаження ...
banner
banner

Нітрати у воді чи невчасна допомога медиків: що вбило малюка з Вертіївки

На Ніжинщині раптово помер тримісячний малюк. Хлопчик народився цілком здоровим. Коли у жінки через запалення легень зникло молоко, вона перевела дитину на суміші

На Ніжинщині раптово помер тримісячний малюк.

Хлопчик народився цілком здоровим. Коли у жінки через запалення легень зникло молоко, вона  перевела  дитину на суміші.

Лікарі підозрюють, що раптову та швидку смерть могла спровокувати заражена вода з криниці. Мама померлого немовля нарікає на запізнілу і не повну медичну допомогу.

Додамо також, що до Ніжинського відділу поліції 09.04.2018 надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про смерть в реанімаційному відділенні тримісячної дитини. 

З метою встановлення усіх обставин справи поліцією під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури невідкладно розпочато кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України.

У кримінальному провадженні проведено невідкладні першочергові слідчі дії, для експертних досліджень за місцем проживання сім’ї відібрано проби води та продуктів харчування, оскільки наявні підозри щодо отруєння дитини нітратами.

З метою встановлення остаточної причини смерті дитини призначено судово-медичну експертизу, досудове розслідування триває.

Своєчасність та повнота наданої лікарями медичної допомоги у ході розслідування провадження також перевіряється, їх діям буде надана належна правова оцінка.

Хід досудового розслідування перебуває на постійному контролі Ніжинської місцевої прокуратури.  
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: