Завантаження ...
banner
banner

Супермама: в Чернігові жінка сама затримала грабіжника

Сьогодні вранці у Чернігові на території Чернігівської міської лікарні, проспект Миру, 44, жінка затримала зловмисника, який відібрав у дівчини сумку

мама, сумка, злодій, затримала

Зранку 16 квітня чернігівців приємно здивував вчинок жінки, яка відвела сина до спортивної секції, а сама тим часом спромоглася затримати злочинця, якій пограбував молоду дівчину.

Ще не було й восьмої ранку, а чоловік уже шукав за які б гроші придбати «дозу» наркотиків. Побачивши неподалік лікарні в центрі міста 24-річну дівчину, чолов’яга вмить вирішив вихопити в неї сумку.

Коли Наталія Понуренко побачила чоловіка, що біжить із сумкою, а за ним дівчина з криками «Допоможіть! Грабіжник!», то спочатку подумала, що це жарт. Коли грабіжник викинув сумку, а до Наталії залишалося кілька метрів, вона вирішила діяти – кинула свої речі та схопила грабіжника.

— Спочатку я схопила його за бари, але він пручався. Намагався зняти одяг, щоб мені було незручно його тримати. Розірвав на собі сорочку. Тоді я схопила його за шкіряну вставку на поясі штанів. Тримала його на витягнуту руку, щоби не вдарив мене ліктем, — розповідає Наталія Понуренко.

Так тривало хвилин 10. За цей час жінка разом зі злодієм декілька разів падали та піймалися. Ці хвилини здавалися чернігівці годинами, але вона все одно не відпускала його. Деякі люди, спостерігаючи за двобоєм, проходили мимо. Однак кілька чоловіків зрештою підійшли, щоб підстрахували жінку. Тим часом хтось з очевидців викликав поліцію.

Згаданий чолов’яга, вириваючись із рук суперматусі, намагався вмовити відпустити його. Навіть пропонував за це гроші. До речі, у сумці потерпілої було небагато грошей, але всередині лежали документи та й сама сумка з гаманцем коштують чимало.

За словами Наталії Понуренко, страшно не було. Ймовірніше за все затримання чоловіка, який образив молоду дівчинку, відбувалося під дією адреналіну. Справа в тім, що колись на Наталю також напав невідомий, але тоді грабіжника знайти так і не вдалося.

Чернігівська поліція висловлює подяку Наталії Понуренко, яку в медіа вже називають суперматусею. Саме завдяки небайдужим чернігівцям та чернігівкам вдається розкривати аналогічні злочини. Користуючись нагодою, поліція спонукає громадян не стояти осторонь, якщо ви стали свідком аналогічної події!

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Ранковий напад зловмисника може бути покараний арештом на строк до шести місяців або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Поліція Чернігівщини

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: