Завантаження ...
banner
banner

З приходом весни активізувались ніжинські вандали

Щойно на вулиці помітно потеплішало в мережі інтернет почали з'являтися скарги на акти вандалізму які спостерігаються в Ніжині

зупинка, вандали, скарги, майданчик

Щойно на вулиці помітно потеплішало в мережі інтернет почали з'являтися скарги на акти вандалізму які спостерігаються в Ніжині. Першим з таких є обговорення нової зупинки біля Сільпо, яку вандали, не полінувавшись та не шкодуючи коштів на фарбу “прикрасили” надписами. Мешканцям міста залишається не зрозумілим, чому люди не цінують те що мають, невже їм заважала ця зупинка.

Але наступний запис в Фейсбуці наштовхує на думку, що деякі люди мають непереборне бажання жити в руїнах. Жителька нашого міста виклала світлини, де зображений зламаний дитячий майданчик, що знаходиться у дворі двоповерхових будинків неподалік кафе “Жемчужина” В коментарі до фото жінка зазначила, що зовсім не діти приходять на цей майданчик ближче до вечора, вживають алкоголь, палять, зчинуюють гвалт. З такими стараннями в Ніжині може взагалі не лишитися нових майданчиків.

зупинка, вандали, скарги, майданчик

зупинка, вандали, скарги, майданчик

зупинка, вандали, скарги, майданчик

зупинка, вандали, скарги, майданчик

зупинка, вандали, скарги, майданчик

Продовжують неприємно дивувати і ніжинські відпочивальники. Це можна спостерігати на світлинах, що знову ж таки виклали до мережі інтернет. На фото помітно результат “гулянь” осіб на березі річки Остер. Ці персони в черговий раз довели, що в Європу крокувати вони не бажають. На місті свого відпочинку вони залишили безліч сміття, серед якого багато порожніх пляшок, целофанових пакетів та різного пакувального матеріалу. Нажаль таку картину можна спостерігати не тільки біля Остра. В коментарях, знову ж таки , безліч обурень. Люди не можуть зрозуміти таку свинячу поведінку інших.

зупинка, вандали, скарги, майданчик

В коментарях до перерахованих вище записів люди обурені бездіяльністю поліціїї. Мешканцям міста не зрозуміло, чому ж патруль просто не помічає цих вчинків. Та викликає занепокоєння і байдужість людей до ситуації що склалася. Люди просто проходять повз, спостерігаючи такі негативні дії,але не реагують,  ажде простіше закрити на це очі і йти далі.

Виходячи з цього хочеться підсумувати,що шукати винних можна завжди, але потрібно пам'ятати, це наше місто, наша країна і нам туту жити. Тому маємо сподівання, що ситуація зміниться на краще і нам більше не доведеться спостерігати та обговорювати такі ганебні фото.

Юлія Гринько

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: