Завантаження ...
banner
banner

В Графському парку кояться таємничі зникнення…

Містичні історії, що трапляються в Графському парку вже давно не дивують пересічних ніжинців

Містичні історії, що трапляються в Графському парку вже давно не дивують пересічних ніжинців. Цей парк розташований в центральній частині міста по вулиці Воздвиженська і являє собою пам’ятку садово-паркового мистецтва.

Сам парк займає площу в 5 гектарів та має дивовижні краєвиди з неповторною природою. Цей дивовижно красивий і мальовничий куточок  має великий ставок, красиві тінисті алеї, облаштовані зони відпочинку з лавками та урнами для сміття. Також Графський парк має повноцінне сучасне освітлення. Основне призначення парку полягає в організації проведення вільного часу, активного відпочинку, розваг та задоволення різноманітних груп населення.

Розпочинаючи з недавнього часу в цьому славнозвісному парку почали траплятись суцільні дива. Спочатку таємниче зникли сосни перед Новим роком, потім пам’ятник відомому співаку та мистецькому діячу Марку Бернесу.  А 16 квітня таємниче зникли цілих три ліхтарі, що були встановлені минулого року в рамках сучасного освітлення алей парку. Ім’я вони мали LED ST 30-04-SOT. Мали потужність по 30 W, а коштували 1150 гривень кожен. Крім того, були порізані проводи живлення цих ліхтарів.

Безперечно такого роду зникнення мають досить влучну назву – злочин вандального характеру! А щоб присікати такі прояви і в подальшому унеможливити їх, спочатку кожен мешканець повинен усвідомити, що ці злочини спрямовані проти кожного ніжинця.

Якщо ніхто не буде реагувати та робити якісь дії проти таких зухвалих та наглих вандалів, наше рідне місто просто згодом перетвориться в суцільні руїни. Кожному мешканцю під силу зателефонувати до поліції та повідомити якщо на їх очах трапляються такі вандальні вчинки. Також досить не важко повідомити нашу поліцію якщо Ви чуєте якісь підозрілі звуки деструктивного характеру в громадських місцях.

КП «ВУКГ» обурене такими нахабними діями, які все частіше трапляються з комунальним майном Ніжина. З приводу останніх подій до відділу поліції була надана чергова заява про скоєний злочин. Сподіваємось поліція згодом відповість куди так таємниче зникають речі, які належать місту та  його мешканцям.

А тим часом міський пляж теж почали «дороздягати». Вкрадено металевий каркас від майданчика для збору сміття, що до цього був так зухвало звільнений злочинцями від листів профнастилу.


























unenizh

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: