Завантаження ...
banner
banner

Готуйте гаманці: у Ніжині збільшилась вартість проїзду у громадському транспорті

Про підвищення вартості проїзду у громадському транспорті говорили давно. Даний проект рішення тричі виносився на розгляд виконавчого комітету

Про підвищення вартості проїзду у  громадському транспорті говорили давно. Даний проект рішення тричі виносився на розгляд виконавчого комітету.

І ось пісня довгих розмов, сьогодні, 19 квітня, на засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради було прийнято рішення щодо підняття вартості проїзду в міському громадському транспорті. Рішення підтримали 8 членів виконкому, утрималися троє: Володимир Дорохін, Тамара Хоменко та Михайло Одосовський.

Вже з наступного тижня, а саме з 27 квітня вартість проїзду в міському пасажирському транспорті  складатиме:

  • Загалом для населення – 5.50 грн.
  • При пред’явленні посвідчення безкоштовно перевозитимуть: учасників бойових дій; людей з інвалідністю 1 групи; постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи; членів сім’ї загиблих в АТО; інвалідів війни всіх груп; дітей з інвалідністю.
  • За пільговим тарифом 3.50 грн, з 9.00 до 16.00 перевозитимуть: постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи 2 категорії; людей з інвалідністю 2 групи; особу, яка супроводжує людину з інвалідністю 1 групи та дитину з інвалідністю, пенсіонерів.
  • Для пенсіонерів пільговий тариф буде діяти з 9 до 16 години – 3.50 грн. Решта часу за загальним тарифом – 5.50 грн.
  • Учні шкіл матимуть право на пільгове перевезення у розмірі 1 грн із понеділка по суботу включно, без часових обмежень. В неділю вартість поїзду для учнів складатиме – 3.50 грн.
проїзд, вартість, зросла, рішення, міський транспорт

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: