Завантаження ...
banner
banner

Затримали ніжинця, який продавав метадон

Ніжинською місцевою прокуратурою здійснюється досудове розслідування за фактом здійснення місцевими жителями незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу

наркотики, метадон, збут, докази

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом здійснення місцевими жителями незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого обмежено – метадону, наркозалежним особам на території міста Ніжин (ч. 2 ст. 307 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено причетність однієї особи до зайняття злочинною діяльністю, яку 19.04.2018 в порядку ст. 208  КПК України органами поліції затримано безпосередньо після чергового факту збуту наркотичних речовин.

Зазначеній особі 19.04.2018 повідомлено про підозру у вчиненні інкримінованого злочину та вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Під час проведення санкціонованого обшуку у фігуранта кримінального провадження за участю процесуальних керівників місцевої прокуратури слідчими поліції виявлено та вилучено наркотичний засіб – метадон, попередньо розфасований та підготовлений до збуту, мобільні термінали та кошти, отримані внаслідок незаконної діяльності.

Наразі досудове розслідування триває. Проводяться слідчі дії, спрямовані на збір й фіксацію доказів, а також встановлення всіх осіб, причетних до вчинення зазначеного кримінального правопорушення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: