Завантаження ...
banner

У Ніжині відбувся відкритий чемпіонат з вільної боротьби. Фото

21 квітня у спортивному комплексі «Зірка», що по вулиці Прилуцька, проходив відкритий чемпіонат Ніжина з вільної боротьби серед юнаків


21 квітня у спортивному комплексі «Зірка», що по вул. Прилуцька, проходив відкритий чемпіонат Ніжина з вільної боротьби серед юнаків. Організатори чемпіонату - відділ з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради та МЦ «Спорт для всіх».

Захід проходив за підтримки міського голови Анатолія Лінника та федерації вільної боротьби Ніжинщини (голова – депутат міської ради, заступник міського голови Сергій Дзюба).

У чемпіонаті брали участь команди: міста Ромни, Суми, Чернігів,  Сновськ, Мена, Ніжин, смт. Чабани, міста Київ (4 команди), села Вертіївка. Загалом - 159 учасників.

Підтримати спортсменів, тренерів та побажати вдалих спарингів завітали депутати міської ради: Сергій Дзюба, Олег Щербак, Андрій Гомоляко, Олександр Безпалий, Володимир Коваль та депутати обласної ради: Валерій Гавриленко, Алла Ковтун.

"Велика кількість учасників говорить про те, що рівень такого виду спорту, як вільна боротьба у Ніжині є потужний, і популярний. Боротися – значить перемагати! Спортсмени гартують себе, долають труднощі, щоб стати кращими, і у цьому - завдання спорту. Щиро дякую усім тренерам і Ніжина, і тим, які привезли команди, бажаю успіхів, щоб ваші вихованці були вашою гордістю, адже нема кращого, ніж успіхи наших дітей", – підкреслив міський голова Анатолій Лінник, звертаючись до присутніх.






































































Тетяна Марченко, Ніжинська міська газета "Вісті"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: