Завантаження ...
banner
banner

Громадську думку ніжинців високо оцінили на Всеукраїнському фестивалі

У Кропивницькому з 18 по 20 квітня проходив 13 Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі

У Кропивницькому з 18 по 20 квітня проходив 13 Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі.

Тема цьогорічного фестивалю – «Митець та громадянин. Шляхи поєднання». До Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості завітало більше двохсот учасників з Донецької, Чернігівської, Хмельницької, Черкаської, Київської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Вінницької та Луганської областей.

Протягом трьох днів діти демонстрували свої таланти й активну громадянську позицію в номінаціях «Громадська думка», «Театральне мистецтво» та «Образотворче мистецтво».

Гідно представили Ніжин та Ніжинський Будинок дітей та юнацтва представники Ліги старшокласників Ніжина Анастасія Гузь, Дар'я Калюжна, Єгор Куциба та гуртка "Творча майстерня" Анна Тимко, Анастасія Чугуєва, Анастасія Кошова.

Ліга старшокласників Ніжина здобула:

За результатами номінації «Громадська думка» - Диплом II ступеня від Міністерства освіти і науки України та Українського Державного Центру позашкільної освіти.
 
Диплом Кіровоградської обласної державної адміністрації, Управління освіти, науки, молоді та спорту за перемогу в заочному турі в номінації "Громадська думка".

Диплом КПНЗ "Кіровоградського обласного ЦДЮТ" за перемогу у творчій майстерні "Серце віддаю дітям" до 100-річчя від дня народження В. Сухомлинського.

Диплом II ступеня від Київського міжнародного університету та сертифікат на 30% знижку на навчання в КМУ.

Анастасія Чугуєва та Анна Тимко отримали Димломи третього ступеня Українського Державного Центру позашкільної освіти в номінації "Образотворче мистецтво" та Анастасія Кошова Диплом другого ступеня.

Подяки Міністерства освіти і науки України та Українського Державного Центру позашкільної освіти за високий рівень підготовки переможців фестивалю оголошено Тимченко А. В. та Хоменко Ю. В.

Всі учасники фестивалю від НБДЮ отримали приємні сувеніри на згадку та незабутні спогади про Кропивницький.
















Управління освіти Ніжинської міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: