Завантаження ...
banner

В урочищі "Ветхе" знайшли два снаряди та гранату

З 23-го квітня фахівці групи піротехнічних робіт розпочали планові роботи по перевірці урочища "Ветхе", що поблизу міста Ніжина

З 23-го квітня фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Чернігівській області розпочали планові роботи по перевірці урочища "Ветхе", що поблизу міста Ніжина на наявність вибухонебезпечних предметів.

До складу розрахунку увійшли 5 піротехніків, які здійснюватимуть роботи за призначенням. Перевірка та очищення місцевості проводиться з метою запобігання загибелі й травмуванням людей від несанкціонованого поводження з вибухонебезпечними предметами, а також на виконання затвердженого головою Чернігівської облдержадміністрації "Плану організації виконання завдань з розвідки і розмінування місцевості Чернігівської області у 2018 році", відповідно до якого планується обстежити 10 га території.

Питання проведення робіт узгоджені з представниками органів місцевого самоврядування, Національної поліції, "Ніжинрайагролісництва" та "Укртелекому".

Протягом 23-24 квітня під час обстеження близько 1 га території піротехніками ДСНС виявлено 2 артилерійських снаряди калібром 37 та 152 мм, а також 1 ручну гранату Ф-1 часів Другої світової війни.









Управління ДСНС України у Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: