Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині провели акцію на підтримку дітей з вадами слуху

Протягом квітня тривала Всеукраїнська благодійна акція зі збирання коштів на закупівлю медичного обладнання для лікування дітей з вадами слуху

Протягом квітня в Україні тривала оголошена Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» Всеукраїнська благодійна акція зі збирання коштів на закупівлю медичного обладнання для лікування дітей з вадами слуху.

У нашому місті збирання таких коштів організували управління праці та соціального захисту населення Ніжинської міської ради, Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя.

Юні енергійні студенти волонтерської групи «Час для нас», яка діє при кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи НДУ, на чолі з керівником групи Галиною Бондаренко заохотили небайдужих громадян підтримати своїми коштами сім’ї, у яких виховуються діти з вадами слуху. Адже їхнім батькам доводиться постійно дбати про медичні обстеження на спеціальному обладнанні, про лікування, у тому числі оперативне, і забезпечення дітей дороговартісними слуховими апаратами.

Отже, у результаті співпраці соціальних служб та університету було зібрано благодійні кошти в сумі дві тисячі двадцять три гривні.

23 квітня зазначену суму грошей перераховано через відділення «Ніжинське 2» ПриватБанку на розрахунковий рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».

На зібрані в межах нашої області благодійні кошти фонд планує організувати придбання медичного обладнання для лікування дітей з вадами слуху в Чернігівській обласній лікарні.

Олена Гребеннікова, фахівець із соціальної роботи НМЦСССДМ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: