Завантаження ...
banner

Ніжинські школярі відвідали відділ поліції

24 квітня в гості до Ніжинського відділу поліції завітали учні 7-го класу ЗОШ І-ІІІст. N10. Розпочалась екскурсія з чергової частини відділу поліції

Поліція, 10 школа


24 квітня в гості до Ніжинського відділу поліції завітали учні 7-го класу ЗОШ І-ІІІст. N10. Розпочалась екскурсія з чергової частини відділу поліції.

Старший інспектор ювенальної превенції Ніжинського відділку поліції Світлана Колесник розповіла маленьким гостям про те,що саме чергова частина є серцем кожного підрозділу Національної поліції. Ніжинський відділ поліції має сучасну чергову частину, оснащену новітніми системами відеоспостереження по всьому місту. Школярі дізнались про особливості службової діяльності різних поліцейських спеціальностей, зокрема слідчих, оперативних уповноважених працівників сектору кримінальної поліції, дільничних офіцерів поліції, патрульних поліцейських та ін.

Дітям показали та розповіли, як працюють поліцейські автомобілі. Учні із захопленням слухали розповідь та із задоволенням посиділи за кермом сучасного поліцейського авто.

Екскурсія продовжилася демонстрацією спеціальних засобів та озброєння, в тому числі, вогнепальної зброї та засобів індивідуального захисту, які перебувають на озброєнні підрозділу поліції. Діти приміряли бронежилет, каску, брали до рук пістолет "ПМ" та наручники.

По завершенню екскурсії школярі щиро подякували поліцейським за змістовну та цікаву зустріч.

Поліція, 10 школа

Поліція, 10 школа

Поліція, 10 школа

Поліція, 10 школа

Поліція, 10 школа

Поліція, 10 школа

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: