Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці взяли участь у обласних змаганнях з ракетомодельного спорту

На традиційні обласні змагання з ракетомодельного спорту серед учнівської молоді цього року зібрались 26 учасників з шести районів області

ракетомодельний спорт, ракети


На традиційні обласні змагання з ракетомодельного спорту серед учнівської молоді цього року зібрались 26 учасників з шести районів області.

Була розіграна особисто-командна першість в чотирьох класах моделей. Змагання розпочалися при досить складних погодних умовах на аеродромі селища Прогрес, Козелецького району, в класі моделей САЛЮТ. (Модель з парашутом на тривалість польоту).

Чемпіоном став вихованець Ніжинської СЮТ Радченко Олександр. На другому місці його товариш по команді – Пархоменко Богдан.Третю сходинку посів учень Чернігівського ЦНТТУМ  Цирулік Віктор.

В класі ракет на тривалість польоту зі стрічкою S-6-A/2 переміг ніжинець Петрух Антон, на другому місці Дубровний Михайло (Ніжинська СЮТ) і на третьому місці – Цирулік Віктор (ЧОЦНТТУМ).

В класі моделей ракетопланів розігрувалась особиста першість. На старт вийшли спортсмени Ніжинської СЮТ і Чернігова. (На жаль досить складний клас моделей не вдається розвивати в інших районах області.) Перемогу одержав вихованець Ніжинської СЮТ Іванець Роман. На другому місці – Петрух Антон і третій призер – Цирулік Віктор.

В класі моделей-напівкопій чемпіоном змагань став Примушко Андрій (Ніжинська СЮТ). Він продемонстрував політ своєї триступеневої моделі японського космічного носія LAMBDA-4. На другому місці вихованець ЧОЦНТТУМ Кузьменко Дмитро з моделлю AEROBEE. На третьому місці – Радченко Олександр з моделлю космічного носія MERCURY-REDSTONE.

Загальнокомандна першість розподілилась таким чином:

Перше місце -Чернігів,
Друге місце -Ніжин,
Третє - Семенівка,
Четверте - Прилуки,
П’яте - Новгород-Сіверський,
Шосте - Куликівський район.

Команду Ніжинської СЮТ готували керівники Панахно В.В., Приданніков Д.Б., Шуляк С.В.

Активну участь у  організації і проведенні змагань брали випускники СЮТ, діючі спортсмени Івченко Степан, Струк Вадим, Іванець Вадим, Сердюк Валерій.

ракетомодельний спорт, ракети

ракетомодельний спорт, ракети

ракетомодельний спорт, ракети

ракетомодельний спорт, ракети

ракетомодельний спорт, ракети

ракетомодельний спорт, ракети



ракетомодельний спорт, ракети












































 nizhyn.in.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: