Завантаження ...
banner

У ДНЗ №13 «Берізка» відбувся День відкритих дверей

У ДНЗ №13 «Берізка» відбувся День відкритих дверей для майбутніх батьків наших вихованців з ліричною назвою «Ви обрали наш садочок?Давайте познайомимося!»

«Ви обрали наш садочок ?Давайте познайомимося!» або День відкритих дверей в ДНЗ №13 «Берізка»

У ДНЗ №13 «Берізка» відбувся День відкритих дверей для майбутніх батьків наших вихованців з ліричною назвою «Ви обрали наш садочок?Давайте познайомимося!»

Музична зала зібрала близько п’ятдесяти молодих мам і татусів, бабусь і дідусів, яким дуже цікаво було познайомитися і поспілкуватися з педагогами закладу, медичною сестрою, практичним психологом, а ще – просто ближче познайомитися з тими людьми, яким от-от довірять свою малечу.

З великою цікавістю зустріли молоді батьки візитку ДНЗ, цікаву інформацію завідуючої Наталія Примушко про роботу дошкільного навчального закладу, національні традиції виховання у ДНЗ, відеофільм «Джерело батьківських знань».

Щиро і емоційно приймалися виступи вихованців хореографічної студії «Любисток» та співочого гурту «Срібний гомін», де керівник Нагорна І.В.

«Круглий стіл» професійно вела досвідчені вихователі Гнітій Л.О. та Костандова І.В., молоді вихователі - Вергун І.А., Христенко Т.М. та Мархель І.В. Інформаційно-консультативну бесіду «Від родини - до садочка» і ряд цікавих ігор підготувала практичний психолог Хорешко Н.В., практичні поради надала вихователь-методист Серга Т.В. та ст..медсестра Редька Т.М..

Панувала атмосфера Довіри, Тепла, щирої Любові між молодими батьками і колективом закладу під час обговорення проблем адаптації малюка, особливості звикання до садочка. Кожному із присутніх батьків хотілось висловити свої побажання садку, коли передавали «Квітку Щастя».

Віриться, що майбутнім нашим батькам та їх маленьким синочкам і донечкам ДНЗ №13 «Берізка» зовсім скоро стане затишною «Колискою Дитинства , Колискою Любові».




















Завідувач ДНЗ №13 Наталія Примушко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: