Завантаження ...
banner
banner

До травневих свят вибирай «Українські ковбаси»!

Торгові марки «Українські ковбаси» та «Свіже тут» вже добре відомі ніжинцям. Адже цими днями відбулось відкриття четвертого магазину мережі у місті Ніжині, на території Колгоспного ринку, навпроти фірмового магазину «Гармонія»


Торгові марки «Українські ковбаси» та «Свіже тут»  вже добре відомі ніжинцям.

Цими днями відбулось відкриття четвертого магазину мережі у місті Ніжині, на території Колгоспного ринку, навпроти фірмового магазину «Гармонія».

Всі, хто були свідками попередніх заходів, залишались під приємними враженнями від асортименту та якості ковбасної та сирної продукції, від позитивних емоцій привітних та ввічливих продавчинь у фірмових вишиванках, від сучасного унікального торгового обладнання, якому нема рівних у місті.

Ну і, звичайно, чимало призів щоразу було розіграно на відкритті кожного з магазинів. Не стало і це відкриття винятком. Кожен з покупців продукції магазину мав змогу отримати купон і можливість стати власником одного з  60 призів, головний серед яких був 32-дюймовий телевізор.

А ще для всіх перехожих була організована дегустація продукції.  Вітаємо всіх переможців і всіх, хто полюбив продукцію мережі «Українські ковбаси» та став її постійним клієнтом. 

Заходьте до нас частіше. Ми вам завжди раді. І пам’ятайте, що завжди «Свіже тут!»
























































































































































Ваші «Українські ковбаси»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: