Завантаження ...
banner
banner

Талановиті ніжинці прославляли рідне місто у Мукачево

З третього по п'яте травня у Мукачево проведено ХІ Міжнародний дитячо-юнацький фестиваль народного мистецтва «Смарагдові витоки»


З третього по п'яте травня у місті Мукачеве Закарпатської області Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Мукачівським міським будинком школяра було проведено ХІ Міжнародний дитячо-юнацький фестиваль народного мистецтва «Смарагдові витоки».

Серед близько 500 учасників, що з’їхались у місто над Латорицею з різних куточків України – 17 юних ніжинських митців, вихованців декоративно-ужиткового відділу НБДЮ. Вже втретє вихованці Ніжинського БДЮ у супроводі батьків та педагогів успішно беруть участь у фестивалі, поєднуючи напружену конкурсну та насичену екскурсійну програми. Краєвиди та історичні пам'ятки гостинного Закарпаття безумовно додали приємних вражень, творчих сил та натхнення ніжинським талановитим конкурсантам.

За підсумками XI Міжнародного дитячо-юнацького фестивалю "Смарагдові витоки - 2018" вихованці декоративно-ужиткового відділу Ніжинського Будинку дітей та юнацтва здобули п'ять третіх, дев'ять других місць, переможцем у номінації "Декоративно-ужиткове мистецтво" (IV вікова категорія) стала Пономаренко Надія (гурток "Творча майстерня", керівник Хоменко Ю. В.), а Чугуєва Анастасія (гурток "Творча майстерня", керівник Хоменко Ю. В.) – переможець в номінації "Образотворче мистецтво" (II вікова категорія).

Символічно, що такі високі результати вихованці НБДЮ показали у переддень святкування в рідному Ніжині Дня Міста, щоб вчергове прославити його на всю Україну та повернутися додому із гідним подарунком.
















Методист декоративно-ужиткового напрямку НБДЮ Ярешко О. С.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: