Завантаження ...
banner

До уваги бажаючих працювати на посаді слідчого поліції!

З 7 по 21 травня 2018 року Головним управлінням Національної поліції області оголошується набір кандидатів на посаду слідчого. На даний час є вакансії у Ніжинському, Носівському та Козелецькому відділах поліції

З 7 по 21 травня 2018 року Головним управлінням Національної поліції області оголошується набір кандидатів на посаду слідчого.  На даний час є вакансії у Ніжинському, Носівському та Козелецькому відділах поліції.  

Загальні вимоги до кандидатів досить прості і обґрунтовані: 

•   громадянство України;
•   вік від 18 років;
•   вільне володіння українською мовою;
•   базова юридична освіта;
• знання основ правознавства, Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію» та «Про запобігання корупції». 

З більш детальною інформацією щодо вимог до кандидатів, процедури проходження конкурсу, процедури реєстрації - можна ознайомитися, перейшовши за посиланням https://cn.npu.gov.ua/uk/publish/article/125321 на офіційному сайті Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та у секторі кадрового забезпечення Ніжинського відділу поліції за адресою: м. Ніжин вулиця Московська, 22 каб. 305.

Чекаємо на молодих, енергійних, порядних та відповідальних людей, які виявлять бажання долучитися до боротьби зі злочинністю! 

Ніжинський відділ поліції 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: