Завантаження ...
banner

У Ніжині п’яний водій в’їхав в “Ланос” та втікав від поліцейських

Сів за кермо напідпитку, врізався в «Lanos» та намагався втекти з місця пригоди. 8 травня на перетині вулиць Корчагіна й Незалежності сталася ДТП за участю автомобілів «ВАЗ 2110» та «Lanos»

Сів за кермо напідпитку, врізався в «Lanos» та намагався втекти з місця пригоди.

8 травня близько 10 години вечора, на перетині вулиць Корчагіна й Незалежності, поблизу магазину «Валентина», сталася ДТП за участю автомобілів «ВАЗ 2110» та «Lanos».

Про це повідомляє Правда ТУТ спираючись на інформацію працівників Станції швидкої медичної допомоги та начальника сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інни Музиченко.

Всередині «Ланоса» перебувало подружжя. Потерпіла сиділа біля водія й забилась головою. На щастя, відбулася тілесними ушкодженнями легкого ступеню тяжкості.

«Обставини виникнення ДТП встановлюються. Один із учасників автопригоди, водій ВАЗу, вирішив покинути місце події, рухаючись у напрямку від вулиці Незалежності до площі Франка. Був помічений працівниками поліції. На вимогу зупинитися він лише додав швидкості й різко загальмувавши, недоїжджаючи до продуктового магазину «Віктан», звернув на вулицю Об’їжджу. Розпочалося переслідування, у результаті якого водій виїхав на тротуар та зупинився. Після проведення експертизи виявилось, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння», – розповідає Інна Музиченко.

На водія – порушника складено адміністративний протокол за статтею 130 – «Керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння».

У результаті ДТП було пошкоджено два транспортні засоби – ВАЗ та «Lanos».

За словами правоохоронниці, водій ВАЗу нестиме відповідальність за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння й за спричинення ДТП.

Наразі винуватця автопригоди відсторонено від керування транспортним засобом. Санкція передбачає штраф у розмірі близько 10 тисяч гривень.

Фото Ніжин SOS
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: