Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині нагородили поліцейського, який врятував дітей

На урочистостях до Дня перемоги над нацизмом міський голова Городні вручив дільничному офіцеру Городнянського відділення поліції відзнаку «За сміливість та незламність»

На урочистостях до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні міський голова Городні вручив дільничному офіцеру Городнянського відділення поліції відзнаку «За сміливість та незламність».

Правоохоронець проявив мужність і героїзм під час порятунку вихованців місцевого дитсадку. 

Нагадаємо, в серпні 2016 року в місті Городня Чернігівської області у вікно дитсадку застрибнув неадекватний молодик і почав трощити все на своєму шляху. Після цього взяв у заручники дітей з вихователями та батьками. Ніяких конкретних вимог не висував, а тільки погрожував розправою.

На щастя, в цей час крики з дитсадка почув дільничний офіцер поліції Дмитро Телегін, який проходив повз виховний заклад. Потрапивши всередину, Дмитро швидко оцінив ситуацію і розпочав переговори з неадекватним нападником та тримав його під контролем, доки не прибула слідчо-оперативна група. Завдяки чітким діям поліцейських ніхто з вихованців закладу не постраждав.

Лиходієм виявився раніше судимий місцевий житель 1994 року народження, який на момент приїзду правоохоронців встиг розбити в приміщенні дитсадка три вікна, троє дверей та кілька дитячих стільчиків.

9 травня під час святкового концерту до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні міський голова Городні Андрій Богдан вручив дільничному офіцеру поліції Дмитру Телегіну грамоту і відзнаку «За сміливість та незламність». Присутні аплодували дільничному офіцеру, який своїм вчинком продемонстрував відданість гаслу «служити і допомагати».





Поліція Чернігівщини
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: