Завантаження ...
banner
banner

"Буйний" ніжинець побив сусідку і погрожував їй карабіном

На Чернігівщині поліція відкрила кримінальне провадження відносно озброєного хулігана, який вчинив стрілянину. Житель Ніжина в ході сварки зламав сусідці руку, а потім кілька разів вистрілив з карабіна в сторону будинку потерпілої


На Чернігівщині поліція відкрила кримінальне провадження відносно озброєного хулігана, який вчинив стрілянину.

Житель Ніжина в ході сварки зламав сусідці руку, а потім кілька разів вистрілив з карабіна в сторону будинку потерпілої.

Про це передає Поліція Чернігівщини на своїй сторінці в Фейсбук

Надвечір 12 травня по допомогу до поліції звернулася жителька Ніжина і повідомила, що вдень до неї прийшов сусід та вчинив сварку. Не вдовольнившись словесними образами, чолов'яга зламав господині руку та погрожував мисливським карабіном, після чого зробив кілька пострілів у бік господарства пенсіонерки.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області. Опитавши всіх учасників інциденту, поліція вилучила у п'яного хулігана офіційно зареєстрований мисливський карабін калібру 7,62мм та гільзи. Від здійснених пострілів ніхто не постраждав.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу підозрюваному.
Триває досудове розслідування.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: