Завантаження ...
banner
banner

Нелюду з Мильників світить до 10 років позбавлення волі

Ніжинською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть малолітньої дитини у селі Мильники Ніжинського району.

Нелюд, убивство, Назар Красуля, Мильники

Ніжинською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть  малолітньої дитини у селі Мильники Ніжинського району.

Як повідомлялося раніше, 20 березня 2017 року у житловому будинку в с. Мильники Ніжинського району фельдшером швидкої медичної допомоги констатовано смерть дитини 2015 року народження.

Причиною смерті стала закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку. На тілі дитини виявлено численні синці та садна.

Підозрюваного у  смерті дитини  34-річного власника господарства того ж дня затримано та йому повідомлено про підозру ч. 2 ст. 121 КК України – заподіяння тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Підозрюваний до цього часу тримається під вартою.

На сьогодні досудове розслідування підходить до завершальної стадії. За результатами кропіткого двомісячного розслідування встановлено, що підозрюваний з грудня 2017 року систематично завдавав побої та вчиняв  інші насильницькі дії щодо померлої дівчинки та її сестри, які проживали разом з ним в одному будинку, в результаті чого діти відчували  сильний фізичний біль та страждання.

З урахуванням здобутих доказів, у тому числі висновків судово-медичних  експертиз, за погодженням Ніжинської місцевої прокуратури затриманій особі 25.05.2018 додатково повідомлено про підозру у катуванні за ч.ч. 1, ч. 2 ст. 127 КК України (покарання до 10 років позбавлення волі) та ще одному умисному тяжкому тілесному ушкодженні за ч.1 ст. 121 КК України (покарання до 8 років позбавлення волі). 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: