Завантаження ...
banner
banner

Оригінальне батьківське відео підкорило серця дітей

У соціальній мережі Facebook на сторінках батьків, діти яких закінчили 4-й клас 12-ї школи міста Чернігів, 28 травня з'явилося вельми оригінальне відео, присвячене класному керівнику і дітям у зв'язку з закінченням початкової школи


У соціальній мережі Facebook на сторінках батьків, діти яких закінчили 4-й клас 12-ї школи міста Чернігів, 28 травня з'явилося вельми оригінальне відео, присвячене класному керівнику і дітям у зв'язку з закінченням початкової школи.

За два дні це відео переглянули понад 6000 чоловік.

Про те, як прийшла ідея привітати вчителя і своїх дітей таким чином,  розповіла 35-річна Олена Румянцева - мама учениці випускного 4А класу Лізи Румянцевої і керівник танцювального колективу Міріданс.


- Ідея прийшла зовсім несподівано. У квітні на батьківських зборах ми обговорювали різні нагальні питання, і торкнулися теми закінчення нашими дітьми початкової школи. Ми розуміли, що в випускний день класний керівник Наталія Дмитрівна Силко готуватиме урочистий концерт, прозвучать різні привітання і побажання, як вчителям, так і дітям.

І хтось із батьків тоді і запропонував зробити сюрприз дітям та Наталії Дмитрівні, і записати якесь цікаве відео. Чийсь тато сказав, що у нього є знайомий оператор, я, як хореограф могла б взяти на себе постановку танцю і т.д. Таким чином, ми домовилися зустрітися і придумати сюжет, розподілити ролі.

Ну, а після того, як був розроблений невеликий сценарій, ми домовилися з завучем, і в таємниці від класного керівника, а головне - від дітей, протягом місяця збиралися щоп'ятниці і репетирували в коридорі школи. Хотілося бути ближче до дітей, зануритися в їх атмосферу. Це було справжнє батьківське колективна творчість!

Сенс нашого невеликого фільму полягає в тому, щоб наші діти зрозуміли, що ми теж колись були дітьми, і дуже розуміємо їх. У наш час не було мобільних телефонів і планшетів, але ми були щасливі, пускаючи мильні бульбашки, займаючись танцями, граючись у дворі в бадмінтон, волейбол, баскетбол або підтягуючись на турніках. Тому, своїм прикладом ми показуємо нашим дітям: «Вперед, на спортмайданчики!»

Зйомки проходили 11 травня. Ми запаслися необхідним спортивним інвентарем, надули повітряні кульки. Відео знімав студент нашого технологічного університету Єгор Тунік, який дуже уважно і креативно підійшов до справи. Ми насправді, під час зйомок відчули себе дітьми. А в шкільному спортзалі, взагалі, була справжня імпровізація. У підсумку, отримали ні з чим незрівняне задоволення від усього творчого процесу.

А 26 травня в випускний день в актовій залі школи відбувся урочистий концерт, в кінці якого ми і презентували наше творіння.

З усіх боків було чути: «О, а це мій тато!», «Ой, це моя мама!». І діти, і батьки, і звичайно, Наталія Дмитрівна отримали неповторні і незабутні емоції та враження! Відео вийшло і веселим, і зворушливим одночасно. Деякі мами навіть розплакалися.

Найголовніше - ми домоглися того чого хотіли. Адже головний принцип виховання дітей - власний приклад.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: