Завантаження ...
banner
banner

У таборі імені Батюка сталася пожежа. Ймовірно підпал

10 червня о 12:38 до Служби порятунку "101" у Ніжині надійшло повідомлення про пожежу адміністративно-складського будинку позаміського закладу здоровлення та відпочинку ім. Я.П. Батюка, що в селі Вертіївка

10 червня о 12:38 до Служби порятунку "101" у Ніжині надійшло повідомлення про пожежу адміністративно-складського будинку позаміського закладу здоровлення та відпочинку ім. Я.П. Батюка, що в селі Вертіївка.

Про це повідомляє Ніжинський міськрайонний відділ Управління ДСНС

За викликом до місця події оперативно прибуло відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини, відділення місцевих пожежних команд села Вертіївка та села Мала Кошелівка.

На той момент спостерігалось активне горіння та щільне задимлення в середині будівлі. Спільними діями вогнеборців пожежу о 13:02 було локалізовано, а о 13:07 остаточно ліквідовано. Пожежею знищені меблі, частково пошкоджено стіну та перекриття будівлі. Ймовірною причиною пожежі послужив підпал.

Нагадаємо, у березні цього року міська рада прийняла рішення про припинення діяльності позаміського закладу оздоровленя та відпочинку імені Якова Батюка до 2020 року. Причиною став застарілий стан приміщень табору, та потреба у проведення їх реконструкції.








 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: