Завантаження ...
banner
banner

На вулиці Челюскіна сталася моторошна ДТП

Сьогодні, 13 червня, о 2.00 сталася страшна дорожньо – транспортна пригода. Водій автомобіля Mersedes Bennz E300, гр.К. не впоравшись з керуванням, з’їхав з дороги та здійснив наїзд на придорожнє дерево

ДТП, аварія, Челюскіна


Сьогодні, 13 червня, о 2.00 на вулиці Челюскіна  сталася страшна дорожньо – транспортна пригода. Водій автомобіля Mersedes Bennz E300, гр.К. не впоравшись з керуванням, з’їхав з дороги та здійснив наїзд на придорожнє дерево. Внаслідок зіткнення 2 пасажири та водій отримали тілесні ушкодження та один пасажир, гр. Б. помер до приїзду швидкої допомоги. В лікарні від отриманих травм, які були несумісні з життям, помер ще один пасажир –     гр. Ш.

Поліцейські встановили, що житель водій «Мерседеса» був напідпитку (медики констатували в його крові 0,6 проміле алкоголю).

Наразі вирішується питання про обрання водієві міри запобіжного заходу.

До виконання робіт з деблокування одного з пасажирів автомобіля, що скоїв пригоду, залучався особовий склад 16 ДПРЧ м. Ніжина, шансовий та моторизований інструмент автомобіля АППД-2.

Шановні водії! Дотримуйтесь правил дорожнього руху та не перевищуйте швидкість руху – це запорука збереження вашого здоров’я, життя та життя оточуючих!

ДТП, аварія, Челюскіна

ДТП, аварія, Челюскіна



За інформацією відділу з питань надзвичайних ситуацій
виконавчого комітету Ніжинської міської
ради, 16 ДПРЧ
Фото: Поліція Чернігівщини

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: