Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині привітали медичних працівників

Фото.
Щороку в третю неділю червня відзначається День медичного працівника - професійне свято працівників галузі охорони здоров`я в Україні

День медичного працівника, медик, медицина

Щороку в третю неділю червня відзначається День медичного працівника - професійне свято працівників галузі охорони здоров`я в Україні.

З цієї нагоди  на сцені Ніжинського драматичного театру імені М. Коцюбинського відбулись урочисті вітання працівників медичної галузі.

Привітав присутніх заступник міського голови Сергій Дзюба.

Найсумлінніші працівники були відзначені Почесними грамотами, Грамотами та Подяками виконавчого комітету Ніжинської міської ради та Міністерства охорони здоров’я. До привітань долучились і депутат Чернігівської обласної ради Валерій Гавриленко, Засновник благодійного фонду «Стрічка надії» Олексій Кошовець, помічник народного депутата Олександра Кодоли Тамара Стратілат,  яка від імені народного депутата Олександра Кодоли вручила  Грамоти медикам. Церемонію нагородження продовжили головний лікар ЦМЛ ім.. М. Галицького Олександр Костирко та головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Калініченко. Вони також теплими словами вдячності за сумлінну роботу та відзнаками привітали своїх колег.

Потому розпочалась концертна програма за участю акторів Ніжинського драматичного театру.













































Відділ інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: