Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські дітлахи відвідали відділ поліції

Літо – найбажаніша та найулюбленіша пора для дітей, адже в них розпочинаються канікули, з’являється багато вільного часу, який дітвора прагне провести весело та з користю

Поліція, літо


Літо – найбажаніша та найулюбленіша пора для дітей, адже в них розпочинаються канікули, з’являється багато вільного часу, який дітвора прагне провести весело та з користю.

Нажаль, часто через необережність дітей та недбалість дорослих пора відпочинку не проходить без прикрих випадків. Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків.

Саме під час канікул діти нерідко залишаються самі вдома. Батькам у такому разі варто подбати про безпеку своїх чад. Зокрема, дорослим обов’язково слід провести з дітьми роз’яснювальну роботу. Малечі треба нагадати основні правила безпеки.

Оскільки, лише за травень та червень поточного року в Ніжині та Ніжинському районі сталася 4 дорожньо-транспортні пригоди за участю дітей, у яких три дитини травмовані та один підліток загинув.

Працівники поліції за цей же період повернули батькам трьох малолітніх дітей, які самовільно залишили домівку. Ще п’ятьом дітям працівники Ніжинської поліції, помітивши їх на недобудові у центрі міста, роз’яснили та попередили про небезпеку, яка могла трапитись з ними під час перебування на такому об’єкті. 25.05.2018 року пустощі дитини з сірниками привели до пожежі господарського приміщення.

Тож, шановні батьки! Звертаємо увагу на організацію відпочинку Вашої дитини під час канікул. Приділяйте, будь ласка, більше уваги своїй дитині. Тримайте під контролем проведення дозвілля сина чи доньки за межами дому у вечірній час. Нагадуйте про правила дорожнього руху, правила пожежної безпеки вдома та в лісовій місцевості. Контролюйте поведінку Вашої дитини на водоймищах та поблизу них.

З метою попередження дитячого травматизму під час літніх канікул та у зв’язку зі складною ситуацією в країні, особливу увагу просимо звернути на правила поведінки дітей при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Шановні дорослі, будьте прикладом для молодого покоління! Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки.

15.06.2018 року працівники Ніжинського відділу поліції запросили до себе в гості дітей, які перебувають у пришкільних таборах ЗОШ №6 та ЗОШ №13. Під час зустрічі працівники поліції розповіли дітлахам про свою повсякденну роботу, особливу увагу звернули на недопущення та запобігання  травмуванню та нещасних випадків серед дітей та недопущення правопорушень.

Працівники Ніжинського відділу поліції зичать дітям гарного відпочинку і яскравих літніх вражень!
























Заступник начальника Ніжинської поліції
Олександр Чепурний

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: